tiistai 26. heinäkuuta 2011

Veljekset, kuin ilvekset

Hauskaa on ollut seurata poikien touhuja! Kunista tulee esiin koko ajan uusia puolia, niin kuin arvelinkin. Ei se ole niin kauhea töhö, kuin olisi luullut ensinäkemältä. Itse asiassa Kun vaikuttaa aika fiksulta koiralta. Äkkiä se on ymmärtänyt muutamia juttuja mm. narussa kulkee ihan nätisti, osaa istua ja ottaa kontaktia ja osaa omatoimisesti kerätä marjoja. Voi että, kun on hellyyttävää nähdä vattuja, mustikoita tai karviaisia keräilevä koira!

Toisaalta Kun on myös aikamoinen päällepäsmäri kun sille päälle sattuu. Leikin tiimellyksessä ei ole tajua mistään muusta. Tänään tarttui Ronin puolikuristavaan pantaan ja kiskoi ja kiskoi, enkä saanut sitä sinttiä irti, ennen kuin vein sisälle. Vilma kertoi, että ei anna ottaa tavaroita suustaan, vaan murisee ja aika kovaa saattaa purrakkin. Taas yksi vakava koulutuspaikka. Kunia on varmaan aika helppo kouluttaa, koska on niin namien perään. Kun nilkutti toissailtana ja eilen myös illalla. Tassuissa ei näy mitään erikoista, joten pääteltiin, että tarhakuukaudet ovat surkastuttaneet lihakset ja runsas liikunta tuntuu nyt kipuna jaloissa. Yritetään ottaa Kunin kanssa nyt iisimmin. Vähitellen lisätään sitä liikuntaa, ettei tarvitse kipuilla.

Ron oli tänään kesken pihaleikkien karannut mopon perään! Joku mummeli oli sitten alkanut jutella sille ja Ron oli pysähtynyt keskelle tietä... On vissiin sitten niin, että aita pitää rakentaa. Talon myyntikin lopetetaan, joten ei kun rakennushommiin vaan.

Laittelin illalla touhutuokion pojille. Isojen pyyhkeiden sisään taittelin nameja ja paketti kummallekkin koiralle. Ei ne heti tajunneet oikein, mistä onkaan kyse, mutta kun tajusivat, niin hommaa riitti vähäksi aikaa.

Parit pissat ja kakat tänään on tulleet sisälle. Pissat paperin päälle ja kakat minne sattuu. Hommia siis riittää tälläkin rintamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti