lauantai 16. heinäkuuta 2011

KUN

Niin kuin on tiedetty, hulluus lisääntyy vanhetessa. Liekö joku piikki tässä keski-iässä vielä? Nääs asiat on niin, että KUN tulee myös meille. Jopa ensi viikon perjantaina 22.7.2011. Voi ääk ja kääk! Jännittää ja vähän hirvittää ja kutkuttaa ja ihastuttaa...

Kaksi samanikäistä uroskoiraa eivät ole välttämättä se kaikkein helpoin ratkaisu, mutta ollaan valmiit ottamaan riski. Onhan molemmat sentään leikkattuja ja luonteiltaan varsin kilttejä.

KUN on 12.12.2010 syntynyt poika. Omistajat toivat hänet tarhalle täysin ilman syytä. Luonteeltaan Kun on kuulemma sosiaalinen, halauksia rakastava, leikkisä ja hyvähermoinen. Lea tapasi sen Espanjassa ja uskoi, että se on sopiva koira meille myös. Minä uskon, että Ron on mielissään kaverista. Se selittämättömästi aina välillä uikuttelee ja olisi vailla jotain, mitä ei tajuta. Ron on mahdoton perskärpänen. Jyrkiä se seuraa, kuin hai laivaa. Kotona alkaa välittömästi erinäisiä järjestelyjä, kun häivytään maisemista. Aamulla oltiin vartti pois, niin johan oli yksi lamppu keskellä eteisen lattiaa ja valjaat viety sohvalle. Vilman huoneessa se oli tuhonnut vaikka mitä ja sotkua oli ollut ihan kunnolla... Melkein hirvittää jättää se maanantaina kotiin, kun työt alkaa. Ron sai uuden lelun, semmoisen vinkuvan ankan. Se on ihan mahtava ja sitä vinkumista kuuluisi varmasti aamusta iltaan, jos ei välillä veisi sitä ankkaa piiloon piirongin laatikkoon.
Triplen tarhalla on nyt ikävä kyllä vaikeaa. Sinne oli tullut 35 uutta koiraa, mikä oli ennätys määrä viikossa. Kauheaa!! Lisäksi on loma-aika ja vapaaehtoiset lomailee ja tavarastakin on pulaa. Tarhalla on tällä hetkellä yli 400 koiraa ja kissaa odottamassa adoptiota. Onneksi KUN pääsee sieltä pian pois ja joku toinen raukka saa paikan. Laitamme vähän avustusrahaa tarhalle. Kaipa sekin on pisara tässä loputtomassa meressä.

1 kommentti:

  1. Voi voi...mitähän on huomenna edessä, kun tuutte töistä... ;)Niin, ja ensi viikolla kahden tihulaisen jäljet....mutta on Kun oikein söpö =)

    VastaaPoista