maanantai 4. heinäkuuta 2011

Lintu- ja keppikoira

Ronista tulisi varmasti hyvä lintukoira. Yksi metsästysihminenkin sanoi niin koirapuistossa. Seisoo kuulemma lintukoiratyyliin. Ja on se hulluna niihin lintuihinkin. Katselee taivaalle, kun niitä lentää ja on menossa ihan pitelemättömästi matalammalla lentelevien kimppuun. Harmi, ettei olla metsästysihmisiä! Nyt menee yksi lintukoira ihan hukkaan... me annetaan lintujen lennellä kaikessa rauhassa. Ron ei, ainakaan mielellään.

Kepit on uusi aluevaltaus. Ensin alkoi käpyjen keräily lenkillä, sitten tulivat kepit. Keppejä raahataan myös sisätiloihin ja matot on olkkarissa sen näköiset kyllä! Imuria saa käyttää enemmän, kuin milloinaan. Kaiken lisäksi tämä höpsö koira syö ne kepit.

Maha on ollut vähän kovalla parina päivänä. Täytynee tarkkailla nyt ruokavaliota. Ollaan syötetty ihan lihaa, mitä mekin ollaan syöty sekoitettuna esim. maksalaatikkoon. Eilen paistoin jopa omat jauhelihapiffit koiralle. En pannut niin paljon maustetta ja jätin sipulit pois. Yhtenä päivänä tein mielestäni herkkuaterian (sen olis voinut itsekkin syödä). Keitin tummaa riisiä ja vihannessuikaleita. Sekaan paistettua broileria ja katkarapuja. Riisit jäi syömättä. On ostettu myös joitain koiran valmisaterioita. Kaikki muu ruoka on uponnut, paitsi se riisi.

1 kommentti:

  1. Se on parempi, että maha on kovalla, ei tule niin herkkään ongelmia anaalirauhasten kanssa.

    VastaaPoista