maanantai 18. heinäkuuta 2011

Arki alkaa

Lomat on pidetty ja arkinen puurtaminen alkoi tänään. Aamuherätys noin viideltä. Uninen koira läksi kuitenkin pikkukävelylle ja sai tavallista aikaisemmin myös ruokaa. Jyrki läksi töihin mua myöhemmin ja sen jälkeen alkoi kuulemma semmoinen ulina, että Vilma siirtyi alakertaan sohvalle nukkumaan. Sitten se rauhoittui. Yläkerrassa ja lasten kanssa päivää oli sitten viettänyt. No, koulutkin alkaa, eikä täällä aina ole joku kotona. En tiedä, josko koirakamu toisi Ronille sitä kaivattua lauman turvaa myöskin. Toisaalta taas se on osoittanut melkoista mustasukkaisuutta meistä. Tänäänkin koirapuistossa (ja ennenkin se on tehnyt sen) jos joku koira tuli meidän lähelle, herra alkaa ärhennellä. Meidän piti lähteä vähän kesken pois tämän ärhentelyn takia. En tiedä, väsyikö se siihen riehuntaan muutenkin. Ainakaan koskaan en ole nähnyt sen kävelevän niin hitaasti, kun sieltä pois tullessa.

Virtaa sillä riittää. Ainakin meidän kotona ollessa se nukkuu varmaan hädin tuskin tunnin päivällä. Eilen se istui mun edessä, kun olin koneella ja vaati seuraa vinkumalla ja haukahtelemalla. Niin, että älähän ämmä koko ajan istu vaan koneella!!!

Joopa ja possunkorvia ei tähän huusholliin tartte enää ostaa. Yksi löytyi tänään kissanvessasta!

1 kommentti:

  1. Se varmaan nyt vaatii teiltä huomiota ihan olan takaa....kannattaa opettaa siihen, että TE, ei koira, päätätte, milloin leikitään, tms. Eli ei kannata aina reagoida vaatimuksiin, antaa vinkua vaan. Sit kun on hiljaa, voi palkata leikillä tai jollain. Muuten ette kohta saa hetken rauhaa.... =/

    VastaaPoista