maanantai 25. heinäkuuta 2011

Ensimmäisiä tunnelmia

Ihmeen hyvin menee!

Pojat on ihanat veljekset. Pihalla on juostu peräkanaa ihan hulluna, sisälläkin vähän riehuttu ja lenkillä nätisti kujettu...ainakin enimmäkseen. Aamupäivällä tuli vaan leikkihommelit kesken lenkin ja olin hätää kärsimässä kahden tempoilevan koirulin kanssa. Toinen hönkyily tuli iltalenkillä, kun puskasta juoksi jänis suoraan eteen. Siinä kaksi metsästyskoiraa oli niin kiihkoissaan, että oli pakko vaihtaa suuntaa.

Ron välillä näyttää Kunille kaapin paikan ja toinen nätisti alistuu. Yhdet ainoat pikkupissit Kun teki tänne sisälle. Jospa se pissihomma olikin jotain alkujärkytystä. Toivon mukaan!

2 kommenttia:

  1. En muista mitä kautta löysin blogiisi, mutta kiva on ollut seurata koirakuulumisia. Hurahtaminen taitaa useammalla kuulua asiaan, ja sitten alkavat koirat lisääntyä. :)
    Terveisiä, rapsutuksia ja onnea tulokkaille!
    t: Pipsa, Espanjan Kulkukoirien kautta tulleiden Lucyn ja Bobin emäntä

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva, että joku muukin perheenjäsenten tai ystävien lisäksi on löytänyt mun höpinät!!!! Tosiaan, ei ollut mitään tarkoitusta ottaa toista koiraa, mutta siinä vaan sitten kävi niin... Ja nyt olen niin mielissäni siitä. Ollaan tosiaan ihan aloitteleva koiraperhe, koska kissat ovat olleet aiemmin niitä ykkösiä. Nyt on enää yksi katteroinen katselemassa viistosti noita töhöttimiä. Saa nähdä, tuleeko niistä ikinä kamuja, vai asusteleeko kissa aina vaan leivinuunin päällä tai ulkoaitauksessa, tahi saunassa?

    VastaaPoista