lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kikain kuulumisia

Ei voi olla muuta mieltä, että Kikai on huippusöpö!! Äiti tykkää siitä ihan hulluna ja miksei kaikki muutkin. Se on kasvanut kuulemma aika paljon ja on arvoitus, tuleeko siitä hevoisen kokoinen, vaiko ei. Mutta eipä kuulemma haittaa, sillä tyttö on niin rakas ja ihana. Sillä on alkanut karva kiiltää, kihartua ja kasvaa. Ei epäilystäkään, etteikö se saisi ihan parasta ruokaa, kun kerran äidin huomassa kasvaa. Ihan pentuhan se on vielä ja saapa nähdä, mimmoinen otus siitä oikein sukeutuukaan ajan kanssa?

Edelleen sisäsiisteydessä (pissit) on treenaamista. Neiti kun innostuu, niin sen jälkeen tahtoo pissittää aika äkkiä, mutta onneksi tekee paperille kuitenkin. Äiti kertoi, että on nyt joutunut jopa juoksulenkeille... On kohta Mummo muuten huipputrimmikunnossa. Helteellä ei oikein neiti jaksa kulkea, vaan jää puskien varjoon makailemaan ja sama juttu sateelle...jarrut päälle. Kuumilla ilmoilla on kuulemma nukkunut parvekkeella. Mikäs siellä on köllötellessä!

Tyttären tytär Laura on tärkeä Kikaille. Kuka vaan ovesta tulee, on ystävä. Vahtikoiraksi siitä ei ole siis. Kikailla on hirveä kiire lenkeillä, joten vetämisongelmaa on myös siellä. Isoja koiria se vähän pelkää, joten liekö ollut jotain pelottavia kokemuksia ennestään? Tällä tytöllä riittää vauhtia ja rakkautta!!! Ihanaa, että se sai kodin äidin luota.

(Kuvat: Laura Kaarlela)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti