sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Rippijuhlat

Huomatkaa tässä ensimmäisessä kuvassa, kuka kurkkii pöydälle.......?

Tänään oli varsinainen hulinapäivä, sillä Larilla oli konfirmaatio ja meillä vieraita siis jonkun verran. Ensimmäiset vieraat tulivat jo eilen, peräti Amerikasta asti. Aamulla käytiin äidin ja Kikain kanssa piiiiitkä lenkki ja se piteni senkin takia, kun piti väistellä vastaantulevia koiria. Ron tosiaan on varsinainen remmirähjä! Sillä on myös, niin kuin epäilyiksissä olikin, galgon metsästysvietit. Harakat pitivät jotain soidinjuttuja tai tappelivat, niin poika oli miltei pitelemätön. Katseli pitkin taivaita niiden lentoa ja perään olisi pitänyt päästä. Olisipa siivet sillä ollut!

Juhlat menivät hyvin. Ron oli reipas. Otti vastaan vieraat rauhallisesti, mutta päivysti vuorotellen kunkin luona, josko olisi jotain herkkuja lautaselta herunut. Tuossa ekassa kuvassa näkyy, että ruoka aikalailla kiinnostaa....

Tänään tuli ensimmäinen kysely ohikulkijalta, että mikäs koira tämä onkaan? Kiinalainen (?) mies pysähtyi pyörällä ja ihmetteli, että minkä rotuinen koira on, suomalainen? Ei ollut koskaan nähnyt täällä vastaavaa. No, ei varmaankaan. Romppu on aika ainutlaatuinen. Kummipoikani sanoin: Maailman pienin vinttikoira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti