keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Mökillä

Kyllä oli kivaa mökillä! Jännitti kyllä alkuun, miten menee, kun on paljon taas porukkaa ja järvi ja suuri metsä, johon eksyä, mutta ei olisi tarvinnut. Ron oli vapaana koko ajan, eikä häipynyt omille teilleen. Ensimmäinen ilta oli mahdotonta menoa jalkapallon ja muun leikin ja vöyhkäämisen merkeissä. Naapurin koirien kanssa loppuilta vielä juostiin, niin jopas uni maittoi. Nukuttiin aitassa, jossa oli Ronille tehty peti ja meille 120cm leveä sänky. Mutta kaikki kolme nukuttiin sitten siinä sängyssä...

Loppuaika menikin paljon rauhallisemmin. Jyrki, Dave ja Jonah menivät ongelle veneellä. Siitä Ron ei tykännyt, kun piti jäädä rannalle ruikuttamaan. Lopulta se hyppäsi järveen, mutta taisi tulla toisiin ajatuksiin veneelle uimisesta, sillä ei se vesi niin lämmitä ollutkaan. Sitä paleli jälkeenpäin aikalailla ja siitäpä sitä sitten mentiinkin saunaan. Ron kävi monta kertaa saunassa ja ihan ylälauteella nautiskeli lämmöstä. Helposti sille ei näytä kuuma tulevan, koska hakeutui mieluusti aurinkoon, eikä juuri koirien tapaan läähättänyt, vaikka hellettä olikin.

Tänään lähtiessä meinattiin unohtaa sen ruokakuppi, mutta onneksi Ron itse muisti sen ja rupesi raahaamaan sitä autolle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti