maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kikai

Heips vaan, tässä on Kikai! Hän on n. 4kk vanha tyttö ja löytynyt myös jostain ilman mikrosirua. Hän on ollut kotihoidossa Espanjassa. Kummallisten yhteensattumien kautta hänestä tulee äidin koira.

Kikai on vielä siis ihan pieni, n. 24cm korkea ja niin suloinen. Eihän siitä mitään muuta osaa sanoa. Sitä kuvailtiin näin: This beautiful girl has been found with no chip. She is about 6 months old and only 24 cm tall, she is really tiny. Kikai has a lot of energy and also lots of love to give out. She is fostered by Ana Henderson at the moment.
Eli typykkä on tosi energinen ja sillä on paljon rakkautta annettavanaan. Ja se on tosi pieni. Lääkärintarkastuksessa se oli todettu vähän nuoremmaksi vielä, eli n. 4 kuukautta vanhaksi. Kasvunvaraa vielä on, mutta Lea oli "luvannut" äidille, että ei siitä hevosen kokoista kasva kuitenkaan...

Kikai tulee samalla lennolla Ronin kanssa. Me tuodaan Kikai Joensuuhun äidille (kotipaikka Jyväskylä). Äiti on valmistelemassa meidän pojan rippijuhlia täällä. Sitten typy matkustaa Jyväskylään omaan kotiin. Jännittää minuakin, miten matka sujuu kahden pitkästä lentomatkasta toipuvan ja uuteen maailmaan törmäävän koiran kanssa. Kopat otetaan mukaan varmuuden vuoksi, mutta jos mahdollista, rentoudutaan kaikessa rauhassa takapenkillä, herkutellaan ja käydään välillä pikkupyrähdyksillä ulkona. Rankka päivä ja yö tiedossa. Ei ole ihan lyhyt matka Joensuusta Helsinkiin ja takaisin.

1 kommentti:

  1. Ai, että näin siinä sitten kävi :)Kyllä saa Kikai ihanan emännän ja kodin. Onnittelut Leenalle :) Tosi söpö pakkaus :)Jännittyneenä odottelen seuraavia kuulumisia molempien haukkujen kotiutumisesta.
    Voikaa hyvin!
    Lenita

    VastaaPoista