keskiviikko 1. elokuuta 2012

Espanjanmuistoja vielä


Tässä adoptiovanhemmat ja entinen perhe...Antonio ja Fransisco. Franin sykyssä uusi kotihoitokoira, Kaspian. Hän sai tilaa, kun Camy lähti matkaamme. (kaikki kuvat by Lenita Lehtonen)


Camy tykkää matkustaa autossa. Tänään siivottiin omaa kärryä pihalla ja neiti vietti aikaansa milloin milläkin penkillä makaillen. Jos ollaan lähdössä, tyttö loikaa autoon ilman mukinoita. Pojatkin alkaa oppia. Kun vähän vetää hernettä nenään alkuun, mutta asettuu sitten.


Puistossa, missä kävi iltaisin juoksentelemassa älytön määrä koiria, oli iso suihkulähde. Camy  pulahteli sinne vähän väliä. Tämä kuva on viimeiseltä illalla...Camyn läksiäiset. Tuo valkoinen koira altaan laidalta on saanut myös kodin jo. Iso osa koirista on vapaaehtoisten hoitokoiria.


Jyrki selostaa jotain Bibille Granadan kujililla. Bibi (lausutaan Vivi) on Lenitan koira. Hänetkin oli hylätty tarhan portille.


Camy herätti tosi paljon huomioita myös Espanjassa. Malagan lentokentällä lapsiperhe pysähtyi ja kysyi, saako koiraa katsella. Camy antoi jopa pusut!!!


Koirilta on helppoa saada huomiota...namipussit esiin....


Tässä kuvassa ollaan tarhalla. Siellä oli mahtava galgotyttö, Norma, joka oli semmoinen vinkura ja menopeli, että oksat pois! Pikkuinen, siro tytteli, jolla oli hauska kolmion muotoinen valkea läikkä kaulan sivulla. Jos jollakulla olis intoa energiseen ihanuuteen, lisätietoja löytyy täältä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.396620380402500.88033.344813775583161&type=3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti