keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Täkit uusiks


Tosi syksyistä jo on ja sataa ja sataa, mutta so what. Sitähän se on. Mitä nyt tautia on pidelty täällä ja se ei ole niin kivaa. Pakko raahautua koirapuistoon seisoskelemaan, mutta onneksi koirat nauttii. Eilen oli koirapuistossa mahtavia hiekkakasoja ja niistä riitti riemua ainakin Camylle. Ihan hullua hillumista ja juoksua!!! Tietysti levittelevät ne kasat sinne, mutta toivoisin, että jäisivät. Niin kiva kaivelu ja säntäilypaikka oli...


Tautipesäkkeitä koirat ovat tehokkaasti lämpöhoitaneet sängyssä. Viime yönä meni melkein hermot, mutta en kehdannut häätää heitä poiskaan. Jos halutaan, että nukkuvat omissa sängyissään, niin heti ennen nukkumaan menoa se pitää tehdä selväksi. Koen epäreiluksi, jos kesken unien komennettais pois. Liekö ollaan epäjohdonmukaisia kuitenkin? Mutta näillä mennään. Ja on toiminut. 

Eilen havaittiin, että Jyrkin täkistä oli vähennetty täytteitä. Semmoinen hullu kasa jotain vanua vaan löytyi sängystä ja sitten se reikäkin peitosta. Kuka lie asialla??? Hiukan epäilys nyt kohdistuu Camyn puoleen, sillä se vietteli eilen aikaansa illalla yksinään meidän makkarissa. 

No, uudet peitot on tänään hankittu, eikä satsattu laatuun ja hinta oli halpa. Ihan varmuuden vuoksi vaan....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti