perjantai 14. syyskuuta 2012

Ruokaa kuluu....


Voi jösses, että tähän sakkiin tuntuu uppoavan tuota sapuskaa aikalailla! Eilen käytiin hakemassa kauhee satsi lihoja. Piti heitellä jotain pois pakastimesta, että saatiin edes mahtumaan ne sinne. Sen verran vaivaa sentään tulee nähtyä, että tehdään itse kasvissoseet lihojen sekaan. Yleensä mössätään kiinankaalia, kurkkua, kesäkurpitsaa ja vaihtelevasti sitten mitä mieleen juolahtaa...vaikka porkkanaa, valkosipulinkynsi..joskus lorautan sekaan vähän oliiviöljyä. 


Aamupalaksi annetaan vaikka kanankauloja- tai siipiä. Niistä ne tykkää kyllä ja ovat näköjään helppoja syötäviä. Jos niitä ei ole, niin sitten pitää keksiä muuta. Kanankaulat on näköjään semmoinen tuote, että sitä menee tässä kaupungissa sitä tahtia, että saatavuus on välillä vaikeaa. 


Päivällisellä Camy syö saman verran tai vähän enemmän, kuin pojat yhteensä. Sen pitäis saada vähän painoa lisää, mutta helposti ei näytä tulevan. Sitä varten on hankittu erikseen rasvaista lihaa ja mm. broilerin sydämmistä saa kuulemma myös tosi paljon energiaa. Lisäksi Camyn kanssa on laistettu barffauksesta sen verran, että se saa kaikenlaista jämää meiltä, jos ruualta jää. Vauvanruokia lapsenlapsen jäljiltä se tykkää syödä. Purkit on niin puhtaita sen jäljiltä, että suoraan voi laittaa lasinkeräykseen. 

Pojat hotkii koirien nameja lenkillä vaikka kuinka, koska ollaan niitä koulutettu niiden avulla. Camy ei ole lenkillä tietääkseenkään nameista, eikä muutenkaan ole niiden perään hanakka. Muutenkaan se ei millään tajua mitään, jos yrittäisi poikien keralla sitä "temputtaa". Sanotaan yleensä vaan, että " Ole kaunis" niin saa namin, kun istumiset, puhumattakaan muista tempuista ei mee kaaliin ollenkaan. Onkohan se vähän "blondi", vai liian viisas alkaakseen moiseen hommaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti