keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Vajaa kaksi viikkoa...


Tänään tajusin, että tasan vuosi menee Kunin ja Camin tulojen väliin. Kun tuli 23.7.2011 ja me tullaan 23.7.2012 Camin kanssa Suomeen! 

Tässä ylemmässä kuvassa Cami on lomalla nykyisten omistajiensa kanssa. Melkein aloin itkemään, kun näin tämän kuvan...niin hyvää huolta siitä pidetään. Toinen vilvoittelee n. 40 asteen helteessä uima-altaassa. No, Suomessahan tuota hellehommaa ei sitten ole kovinkaan paljon odotettavissa. Ja olen nauranut kuvaa katsoessani tuolle älypitkälle luikkuhännälle!!! Todellisuudessa Cami on myös "löydetty" koira ja hoidettu kuntoon (?). Vielä on avoinna moni asia, mutta kun saan itse tietoa, kerron kyllä. 


Camilla on perheessään pikkukoirakamu. Tässä kuvassa suhteet varmaan ovat hyvinkin vääristyneet, mutta jestas, että Cami näyttää kauniille! Mitkä mantelisilmät. Uuh...niin odotan, että näen livenä tuon ihanan tyttösen. Toivon niin hartaasti, että Camille on täälläkin kaveri tai mieluummin kaksi. Meidän pojat ovat melkein alusta asti olleet kuin paita (raitapaita) ja peppu (pieruKun), joten mielessäni tosiaan mietin joka päivä, miten mahtaa tyttönen mahtua siihen sakkiin. Mistä sen voisi tietää? Ei mistään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti