torstai 12. heinäkuuta 2012

TURVALLISTA?


Tää Kunin höselö aiheuttaa aina harmaita hiuksia ihan tiedostamattomissa olosuhteissa. Eilen mentiin pahaa aavistamatta eka kertaa tutustumaan Marin, Estrellan ja Moccan kanssa Rantakylän koirapuistoon. Sinänsä puisto oli hirmuisen kiva, vaihteleva maastoltaan jne. mutta perskules sentään meidän Kun äkkiarvaamatta olikin ulkopuolella koko puistoa! Saatiinhan se sieltä aika vähällä vaivalla takaisin, mutta tulipa mieleen, että ei ole koirapuiston hommelit ihan täsmälleen ajateltuja. Katselin niitä ovien kohtia ja jokainen oli luullakseni ainakin "Kuninläpäisevä". Ja Kun ei ole edes mielestäni ihan minikoira. On se varmaan 35cm korkea ainakin ja sitä pienempiä koiria on hurumykke. 

Samoja kokemuksia on meidän vakkaripuistosta Linnunlahdelta. Kun menee pienten koirien puolelta oven ali isojen puolelle (liekö kuvittelee ittensä isoksi...ainakin sillä on jätti-ison koiran ääni). Siellä on usein tungettu kiviä ja keppejä yms. siihen oven eteen, joten päättelen, että muillakin on samoja ongelmia. 

Laitoin sähköpostia tekniseen virastoon ko. aiheesta. Saapa nähdä tuleeko mitään vastausta. Ja lisäsin viesteihin pyyntöjä lisäroskisksista puistoihin. Esim. Rantakylässä ei koirapuiston sisällä ollut yhtään roskista ja Linnunnlahdella on yksi isojen koirien puolella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti