lauantai 7. heinäkuuta 2012

Säikähdys


Eilen tuli pikkusäikähdys, kun saatiin Camin testitulokset. Leishmania-testin tulos on epävarma. Eli jos olis alle 1/20, tulos on negatiivinen ja jos tulos on 1/80 on melko varmasti positiivinen. Camin tulos oli 1/40. Tarhan eläinlääkäri oli määrännyt kahden kuukauden lääkityksen varmuuden vuoksi. Koiran nykyinen omistaja Antonio oli koko päivän ollut hyvin surullinen ja tietenkin epätietoinen, miten me reagoidaan tähän asiaan. 

Juteltiin eilen vakavissaan ja kuitenkin päätettiin, että Cami tulee meille huolimatta tuosta epävarmasta testituloksesta. Soitin vielä tänään Espanjan katukoirien puheenjohtaja Lealle ja juteltiin asiasta. Hän oli samaa mieltä, että ottaisi tuolla tuloksella koiran ilman muuta. Uusi testaus kannattaa tehdä muutaman kuukauden kuluttua Suomessa. Sitten, kun koira on sopeutunut kunnolla ja stressitön, sillä stressi kuulemma saattaa vaikuttaa tulokseen.

On ollut kuuman kuuma päivä ja me hullut leikattiin pihaa kiertävä orapihlaja-aita tänään. Kätöset väpäjää ja koirat on tosi rauhallisia olleet. Ihanaa, kun on lämmintä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti