tiistai 14. helmikuuta 2012

Ristiäiset


Mä kun tulin mummoksi joulukuussa, niin lupauduttiin järjestämään ristiäiset täällä meillä. Oltiin ajateltu, että koiria ei voi samassa tilassa pitää yli kahdenkymmenen vieraan kanssa, koska ne on niin töhöjä, haukkuvat ja riehuvat, sekä Ron on lisäksi vallan arvaamaton joillekkin ihmisille. Koirat laitettiin ensin kellarikerrokseen yhden oven taakse vieraiden tullessa,  mutta sitten alkoi ilmestyä ovenraosta sen verran  irronnutta maalia ja möly oli kova (Kunin toimesta), että katsoimme parhaaksi laittaa koirat saunaosastolle. Kyllä se mökä sieltäkin kuului ja oli muuten sitkeää laatua! Kuultiin sentään, mikä vauvan nimeksi tuli! Kun raukka ei tajunnut, miksi hänet eristettiin sillä tavalla. Ron ihan rauhassa mussutti luutaan. Kun oli hädissään johonkin telonut itseään. Sillä oli nivusessa punoitusta ja takajalassa pieni haava. Lie saanut rassatessan niin kauhesti ovia. Voi, voi...tunnen itseni hirviöksi.

Vieraiden vähetessä päästettiin pojat mukaan juhliin ja ihan ok menikin. Kun on tutustunut nyt vaariinkin uudestaan ja hyvät kamut heistä tulikin. Se on helpotus!!!Vielä täytyy tuota vieraisiin totuttamista treenata, sillä varsinkin Ron on vähän arvaamaton. Esim. tyttären miehen äitiä melkein puri viime viikolla, mutta ei ollut moksiskaan tummasta ja  karvaisesta ulkomaalaisvieraasta.

Olen lukenut tuota kontaktikoulutuskirjaa ja se on kyllä hyvä! Pojat olivat myös "lueskelleet" sitä yhtenä päivänä. Lenkit sen kun menee paremmin ja paremmin. Tosin edelleen on ollut pakko tehdä aika lyhkäisiä pyrähdyksiä ton pakkasen takia. Tulis jo kesä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti