maanantai 27. helmikuuta 2012

Helmikuun puuhat


Onneksi on lauhtuneet ilmat! Lenkille päästään normaalisti ja elämä on muutenkin aika seesteistä ollut. Mitä nyt pojat järjetävät milloin mitäkin omaa juttua. Kuvasta näkyy, että matot on kasassa 24/7 ja suussa on entinen amerikkalainen (aito) jalkapallo. Siitä riitti yllättävän pitkäksi aikaa riemua... Ja tänään sai kaukosäädin lisää osumia...ihme että puoliksi purtu versio jopa toimii!


 Ruokailut sujuu hyvin uudella ruokavaliolla. Ron hieman vierastaa, mutta syö kuitenkin pienen arpomisen jälkeen kupin tyhjäksi. Kun vetää vanhaan malliin himona mitä vaan antaa. Kävipä tänään varastamassa Ronin kupista kanankaulankin. Se on niin nopea! Kakat on pientä papanaa. Se ero on kyllä huomattavissa. Mutta sitä pitää tehdä monessa erässä. Luulin peräti, että päästiin niistä kellarikakoista...vaan eipä päästy. Sielläkin on niitä papanoita tehty! Nyt on taktiikkana, että pidetään ovi kiinni. Saa nähdä, ilmestyykö papanat sitten jonnekkin muualle...


Meidän Ronilla ei nouse niskakarvat pystyyn, vaan perskarvat! Se on niin huvittavan näköistä. Ei oikein näy hyvin, mutta vähän... Tässä ollaan koirapuistossa ja paikalle tuli iso labbis. Sille sitten taas ruvettiin ärhentämään. Pitänee pysytellä siellä pienten puolella vaan, koska Ron näköjään jostain syystä on alkanut ärhentelemään isoille koirille. Nyyh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti