tiistai 21. helmikuuta 2012

Barffaus alkakoon!


Käytiin eilen ostoksilla ja tuossa yläkuvassa näkyy saalis ja kyllä alakuvassakin. Pojilla alkoi raakaruokinta. On vaikka mitä lihaa tarjolla ja lisäksi luumursketta, kivipiiraa, rustoja, broilerin kauloja, lohta ja kasvissosetta. Pari pötköä on valmista lihaluu-sekoitusta.

Mentiin aikalailla pää pyörälle kyllä, mutta eiköhän se ala sujua. Jätettiin sulamaan illalla broileria, kivipiiraa ja kasvissosetta. Aamulla laitoin koko paakun broileria, 1/4 osa kasvista ja 1/4 osa kivipiiraa ja sekoitin. Tästä puolet jaoin koirille. Päivällä sitten mietin, että pitikö se olla aina yhden koiran annokseen se 1/4 osa kumpaakin, mutta tästä tulis yhden päivän annos. Lisäksi annetaan niitä kauloja vaikka tai rustoja. ruokamäärä näytti kauhean isolta ja tässä pitäisi olla noin viikoksi sapuskaa. Mutta ruuaksi jalostuessaan ei se niin iso määrä sitten ollutkaan.


Uutukaisista kupeista (myönnetään, toinen on aika tyttömäinen, mutta so what...halvalla saatiin) saivat ekan aterian ja Kun ahneena poikana söi mukisematta (varmaan jos laittais kuppiin kiviä, niin nekin menis). Ron sen sijaan oli kummissan ja syömiseen kului varmaan 10 minuuttia. Välillä se istui kupin vieressä ja loppuajasta heitteli kivipiiroja pitkin keittiötä ja vispaili hännällään. Samaa se harrastaa millä tahansa isommalla syötävällä, esim. hammasharjalla.

Tänään aiotaan ostaa joku teholeikkuri, sillä aion kyllä valmistaa kasvissoseet ihan itse. Ei ole niin vaikeaa ja saa heti laitettua sopiviin annospusseihin pakkaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti