torstai 1. syyskuuta 2011

No, höh

NO, nyt kun sitten luultiin, että Ron räyhää vieraille, niin tänään oli käynyt Jessen kaveri ja sille oli ihan innoissaan heilutettu häntää ja kerjätty huomiota. Jessen vanhemmat kävivät illalla, eikä mitään ongelmaa.... Olen ihan ymmälläni. Mikähän juttu tämäkin on, että välillä räyhätään ja välillä ei mitään? Onko tämä kenties henkilökohtaista? Kun sen sijaan haukkui peloissaan.

Tänään Ronille oli käynyt joku juttu jalkaan pihalla ja se oli uikuttanut ja pidellyt tassuaan ylhäällä, nuollut sitä ja kaatunut maahan täristen. Voi sentään! Onneksi kuitenkin päivän mittaan vaiva oli väistynyt. Vähän oli aristellut tassua pitkin päivää, mutta kun tulin kotiin, en nähnyt mitään vaivaa enää.

Kunille kävin ostamassa uuden talutushihnan. Eilen se puri hihnansa poikki tuosta vaan. Siinä on heijastimia vaikka kuinka ja se on entistä paksumpi. Vaikka eipä se varmaan sen enempää puremisia kestä, kuin entinenkään. Pimeää alkaa olla iltaisin, joten heijastin on hyvä juttu!

Nyt on koiria ruokittu iltaisin sillä tavalla, että on kylvetty raksut pitkin pihamaata. Näin saavat tehdä vähän töitä ruuan eteen ja nenätyöskentely rauhoittaa koiraa. No, en tiedä, kuinka on, koska virtaa tuntuu riittävän myös kaikenkattavaan riehuntaan kuitenkin. Liekö pentuhommaa edelleen. Ron ei meinannut tajuta koko juttua alkuun, mutta on nyt alkanut innostua siitä. Kun menee himona nenä maassa ja kun ahne on, niin homma toimii. Sille kuvittelisin jutun olevan toimivan, koska muutenhan se syö ruokansa sekunnissa. Ron jaksaa rouskutella rauhassa ruokansa kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti