perjantai 9. syyskuuta 2011

Arghhh!!

Eilen mulla meni hermot oikeastaan eka kertaa noitten koirien kanssa. Nukuin yövuoron jälkeen ja heräsin puoli yhdeltä johonkin rominaan ja lähdin katsomaan, mitä tapahtuu. Rominan syy ei selvinnyt, mutta huomasin ihkauuden neulemekkoni lattialla ja lähempi tarkastelu paljasti, että se on tuhottu käyttökelvottomaksi. Mahan kohdalla reikä, toinen olkapääsauma kokonaan revitty auki ja laganpätkiä roikkui siellä ja täällä. Yhtään kertaa en kerinnyt mekkoa pitää, nyyh.
Toinen tosiärsyttävä juttu oli se, kun päästin sitten koirat ulos, niin Kun änkesi itsensä naapurin puolelle aitauksen ali. Sain justiinsa peräpäästä kiinni. Nyt sitt saa pelätä, että se luikahtaa jostain raosta karkuun. Siis aidanvahvistusta jollain konstilla on tehtävä. Käytin sitten lenkillä ja ketutuskäyrä oli sen verran korkeella, ettei unista tullut mitään. Aika vähillä unilla siis seuraavaa yötä valvomaan...

Viime päivinä on tuhottu kaikenlaista: tietokoneessa roikkunut hiiri, usb-johto, myös tietsikan virtajohtoa on pureskeltu. Kirjoja on revitty, hammastahnaputkiloa pureksittu, puhumattakaan muusta sotkusta (ei niin kielletystä...vaikka eihän ne tiedä, mitä saa järsiä ja mitä ei), mikä koristaa yleensä olohuoneen lattiaa. Tarkoitan revittyjä vessapaperirullia ja silputtuja koivuhalkoja, joita on otettu näköjään parempaan käyttöön. Eilen niitä tulikin pihaan 3 kuutiota, joten siinäpä talvi-illan puhteita karvapojille! Ei kait ne montaa vuotta tommosta harrasta, eihän?

1 kommentti:

  1. Jaa-a...tuohan on herroille ajanvietettä ja hauskanpitoa...ei ne sitä oma-alotteisesti lopeta...

    VastaaPoista