sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Mökillä

 Käytiin poikien kanssa syksyisellä ja sateisella mökkireissulla. Meni hyvin ja meni huonosti. Ron raukkaa paleli vähän väliä ja sitä piti lämmitellä pyyhkeen ja takin sisällä. Tärisevä parka oli niin säälittävä! Vettä tuli vähän väliä ja tietysti koirat kastuivat juostessaan märässä maastossa. Kun sen sijaan ei palellut, vaikka hyppäsi järveenkin uimareissulle. Kaipa sillä on parempi karvapeite Suomen ilmastoon.
 Kun oli enemmän kuin ärsyttävä! Heti Jyväskylässä se hermostui, kun Vaari vaihtoi mökkikamppeet päälle ja aloitti räksytyksen. Mökillä tajuttiin, että se pelkää vaaria, kun sillä on lippis päässä ja semmoinen metsätyötakki päällä. Kyllä se jaksoi haukkua ja välillä ihan niskavillat pörhöllään. Vaari kun lähestyi, niin karkuunhan sitä piti lähteä. Lippis jos vaihtoi päätä, niin haukkumiskohde vaihtui. Liekö sillä ollut huonoja kokemuksia lippistyypeistä joskus? Vaari ei ihan tainut ymmärtää toisen pelkoja. Muutenkin taisi metsä ja pimeys varsinkin pelottaa. Aamulla löytyi kakat terassilta...varmaan oli liian jännittävää mennä pimeään ja märkään yöhön kakille.
Hyvin koirat pysyivät pihapiirissä näkösällä. Luuhasivat mökin alla ja metsikössä ja haisevat ihan karmivalle sen jäljiltä. Huomenna menen ostamaan shamppoota niille ja jynssään putipuhtaiksi nuo haisulit. Autossa oli rattoisaa mennen tullen, kun Kun päästeli järkyttävän imeliä pieruja vähän väliä....

Mummolassa ei oikein mennyt myöskään putkeen, sillä kolme koiraa oli taas liikaa. Saivat aikaan oikein kunnon rähinät ja jouduin etsimään anoppilasta turvapaikkaa. On noi kyllä....!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti