tiistai 27. elokuuta 2013

Njääh


Viimeisiä kesäpäiviä vietellään. Camy ja muutkin koirat meillä tykkää ihan sikana "vävystä". Tässä Camy saa nauttia auringosta, nurmikosta ja vävystä ihan täysillä.



Zape sen sijaan on päättänyt haavanhoitojen perusteella boikotoida mamia. Että tuntuu pahalta! Jos lähestyn sitä silitys- harjaus- ym. tarkoituksin, niin se vaan lähtee karkuun. Tänne-käsky on nykyään sen mielestä "lähdetään karkuun vähän äkkiä" ja vastaavaa...

Pitääpä sitten alkaa rakennella luottamusta vähin erin taas, vaikka tuntuukin ihan tyhmältä omasta mielestä. Mähän olen vaan yrittänyt sen parasta koko ajan haavan hoidossa, mutta tajuan kyllä, että se ei ajattele samalla tavalla. Mä vaan olen sitä jahdannut pahalla tavalla. 

Olen yrittänyt olla niin, että en huomaa koko koiraa. Tosin syötän namia välillä niin, että pyydän sen luokse. Ehkä se sitten alkais taas minusta tykkäämään...?

Perjantaina meillä on eläinlääkärillä vastaanotto hakasten poiston merkeissä. Saapa nähdä mitkä traumat siitä sitten jää? Samana päivänä lähdetään koko konkkaronkka Espanjan katukoirien kesätapaamiseen Hauholle. Siitä sitten lisää kuvia ja tunnelmia seuraavan kerran. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti