maanantai 12. elokuuta 2013

Töhötystä ja sen semmoista


Mr. Zapesta on kehkeytymässä oikein ykkösluokan töhöttäjä. Näköjään ruoka ja kunnon koheneminen näkyy sentään jäppisessä! En nyt tiedä onko se niin hauskaa, vaikka onkin tosi hauskaa toisaalta.

Herra kun alkaa isolla vartalollaan säpistä, niin oksat pois... Ensinnäkin se liukastelee meidän lautalattialla ja muutenkin tuo koordinaatio on edelleenkin hiukan hukassa, johtuen varmaan heikoista lihaksista. Mutta vauhtia alkaa löytyä ja kestävyyttäkin eritavalla, kuin vaikkapa viime viikolla. Koirapuistossa juostiin ihan mallikkasti ja tehoja on riittänyt senkin jälkeen koko päivän. Aikaisemmin se väsähti tosi helposti. Ihana nähdä, että kehitystä tapahtuu!

Eilen se pölli pitkän leipäveitsen tiskialtaasta.... vähänkös pisti sydämmen läpättämään. Sitten se heti hoksaa, että johonkin lähdetään ja menee kuonollaan härkkimään valjaita.... ei ihan tyhmä koira. Sillä on hauska tapa kommunikoida... se tosi matalalla äänellä ärmentää...joskus ihmisille leikkimielellä ja leikkiessään kamujensa kanssa. 

Kun on myös kunnostautunut töhöalalla. Jyrki osti pari semmoista solmulelua. Ja niiden kanssa on säätöä riittänyt ennemmän kuin tarpeeksi. Kunin mielestä mikään ei riitä leikkimisessä, joten halleluja taas tätä touhua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti