keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Happy birthday to Camy


Huomenna 4.10. olis Camyn syntymäpäivät. Pojat Espanjassa olivat valinneet Camylle saman synttäripäivän, kun Fransiscolla. Ikä kun on pakosta ihan arvio, mutta olen tullut siihen tulokseen, että ihan nuori hömppänä tuo tyttö kyllä on. Tein kakun jo tänään, sillä huomenna mulla on iltavuoro ja teinipoika yksikseen koirien kanssa kotona, joten tuskin kakkua alkais väsäilemään....

Kakussa oli kalkkunan luutonta lihaa ja rasvaista lihaa. Laitoin ne kakkuvuokaan ja kumosin vaan. Koristelut hoitui chilimaustetuilla kanapulleroilla ja parilla nakilla. Ja nam, että maistui. Tossa on siis kilo lihaa plus muut hörsykkeet ja Camy söi puolet ja pojat puoliksi loput. Ton rasvaisen lihan ansiosta varsinainen kaloripommi oli kyseessä, mutta mitäs siitä, kun on kerran syntymäpäivä!!!



Joko se loppui????


Sunnuntaina käytiin muuten katsomassa paikallisen Poks:in, eli Pohjois-karjalan seurakoirat ry:n leikkimielisiä kiihdytyskisoja.Niillä on vinttikoirajaosto, joka ei rajoja tunne, eli harrastamaan pääsee, jos kotoa löytyy jokin vinttikoiraa muistuttava olio. Ron vois myös olla semmoinen, kun sentään rotukuvauksessa sanotaan, että mäyräkoiran ja vinttikoiran sekoitus....Ja innostuttiin tosiaan. Ihan varmaan Camystä tulee harrastaja maasto- ja ratajuoksuun ja vieheiden perään vielä! Kun mentiin sinne, niin ne Poks:in tyypit oli ihan innoissaan, että täällä Pohjois-Karjalassa voi olla galgo ja hämmästyivät vielä enemmän, kun kerroin, että tiedän ainakin kaksi muutakin olevan täällä (tosin ekaksi arvasivat, että Camy rata-grey olis ollut). Lisäksi ihastelivat Camyn takareisien lihaksia. Hittolainen, kun olis passi ollut mukana....rokotustodistus tarvittiin ilmoittautumiseen kisoihin...

Camy nääs jo kaukaa bongasi vieheen joka viiletti radalla ja pomppi ja uikutti siihen malliin, että olis menty, eikä meinattu, jos olis vaan päässyt!!!! Yhditykseen on jo liitytty. 


Upeita koiria siellä nähtiin ja rotuja vaikka mitä. Camysta sai olla taas kerran ylpeä. Se ei haukkunut kertaakaan, uikutti pari kertaa vieheen perään, mutta mitään muuta ei, vaikka siellä oli aikamoinen meteli ja härdelli. Tosin muutenkaan se ei hauku, kuin leikkiessään. Kulki kuin kuningatar ja istui ihan rauhassa ja ylväänä. On sen kanssa vaan niin helppoa kulkea ihan missä vain. Naureskeltiin kyllä siinä, että mitenkähän olis hihnat kireellä ja solmussa ja hiki päässä jos veljekset Ron ja Kun olis olleet paikan päällä????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti