keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lääkärissä

 No, nyt on Romppu ollut tohtoritädillä. Röntgenkuva näytti, että suoli ei onneksi ole tukossa, mutta kaasua on jonkin verran ja loput siitä helskutin kinkunverkosta on ohutsuolen alkupäässä vasta. Poika oli hivenen kuivunut. Oksenteli automatkalla lääkäriin myös. Eli puoli litraa tiputettiin Ringeriä suoneen ja antibioottia ja pahoinvointilääkettä tuli pistoksena. Huomenna jatketaan lääkkeitä suun kautta.


Ron parka oli ihan shokissa ensin röntgenissä, kun lääkärin kanssa pidettiin sitä kyljellään ja selällään. Se jäi vain paikoilleen tärisemään. Tipanlaitto oli pahapaha, eikä tippa jalassa pystynyt kävelemään ollenkaan! Notkuttiin siellä lääkäriasemalla aika kauan, kun se tiputus kesti ja kesti.

Konservatiivisesti koitetaan nyt saada loput verkosta ulos koirasta. Eli parafiiniöljyä tarjoillaan 10ml ja kahden tunnin kuluttua annetaan kourallinen jauhelihaa ja tankoparsaa. Tämä toistetaan kuuden tunnin kuluttua. Näin pari päivää. Pitäkää nyt peukkuja ja varpaita pystyssä, että verkko etenee suolessa ja tulee ulos normikautta, ettei poikaparka joudu leikkaukseen!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti