perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!



Tänään laitettiin vihdoin ja viimein se joulukuusi. Yleensä ollaan oltu aika paljon aikaisemmassa. Nyt on kaikki jouluvalmistelut jääneet ihan viime tippaan. Hyvin silti selvittiin siivoukseta, kaupunkikierroksesta yms. puuhasta tänään. Ja kaikista ihanin juttu on se, että eilen musta tuli mummo, mummi, isovanhempi tai jokusellainen.... huh! Pieni tyttö syntyi ja oon ihan sekaisin.....

Kun on ihan mahdoton nykyään. Teini-ikä iski oikein voimalla. Lenkillä ei se kuuntele mitään ja mulle on käynyt haastamaan pari kertaa. Söin rauhassa hapankorppua sohvalla ja Kun alkaa räkyttämään sohvapöydän alla. Suhisen, että hiljaa siinä! Ei auta. Mennäänpä matolle. Eka kerran menee, mutta sama homma jatkuu, kun tulee takaisin. Yritän takaisin matolle, mutta ei mene, vaan painuu syvemmälle pöydän alle haukkumaan. Grrrrr! Häädän koiran harjan kanssa pois pöydän alta ja laitan eteiseen jäähylle. Kun KUN lopettaa oven raapimisen, päästän sisään ja hierotaan sovintoa. Vaan, eipä riitä! Homma jatkuu ihan samana. Ei mene matolle, ei eteiseen ja saan sen sentään häädettyä kuitenkin jäähylle. Härreguud, että on jääräpää jätkä! Adrenaliinit nousi puolin jos toisin, eikä lopputulos ollut hyvä mitenkään päin.

On tässä koiranpojassa meillä haastetta! Se on hyvin oppivainen koira, mutta näköjään nyt iski teini-ikä ihan tosissaan. Sama juttuhan oli Ronin kanssa tossa syksyllä. Taantumaa tuli, mutta ei ihan tässä mittakaavassa.

No, joulu on ja sillein. Kun veteli koristeita kuusesta tossa ja saapa nähdä, miten kuusi kestää. Tosin ilman koira-avustusta kuusi kaatui jo kolmesti ihan ittekseen....outoa! Poikakin tuumasi, että näin voi käydä vain hauskimmissa kotivideoissa, mutta näin vain kävi.

1 kommentti:

  1. Nyt kun katson tätä kuvaa jälkeen päin, niin siinä näkyy kyllä hyvin tuo Kunin riiviö- olemus...

    VastaaPoista