keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Painajaisia ja haukkumista

Olipas viime yö kamala! Parin vapaan jälkeen aamuvuoro tiedossa ja menin ihan hyvissä ajoin nukkumaan 21.30. Koirulit änkesivät tietysti kylkeen kiinni. Ei tule uni, ei ja sitten puoli kahdeltatoista piippausta Ronilta. Ulos siis kakkelille. Sama litania toistuu klo. 2.22. En tiedä oliko maha löysällä vai kovalla, kun en jaksanut rämpiä pihanperälle katsomaan. Hyvässä lykyssä tuli pari tuntia nukuttua painajaisten värittämää unta ja heräsin hiestä märkänä kellon soittoon.

Kun yrittää selvästi vetää itseään Ronin ohi koirien välisessä arvojärjestyksessä. Pomottaa luiden kanssa niskakarvat pystyssä ja on ängennyt sänkyyn ja yrittää jopa saman peiton alle (mun) Ronin kanssa nukkumaan. En kyllä päästä, kun tulee niin hitsin kuuma muutenkin.

Takapihalle päästään aika nätisti niin, että ihminen menee ekaksi, mutta edelleen etuovesta uloslähtö kestää ja kestää Kunin hönkyämisen takia. Ulkoa sisälle (takapihalta, kun ovat irti) Kunia ei meinaa saada millään, jos se sattuu sille päälle. Ei korvaansa lotkauta ja nuuskuttaa vaan menemään. Välillä kyllästyin tässä ja menin sisälle ja paiskasin oven kiinni perässäni. Kohta kun meni katsomaan, niin sitten sitä oltiin jo siinä oven takana. Toinen varsinkin Laria ja Jyrkiä ärsyttävä asia on haukkuminen. Mä en jostain syystä siitä niinkään rasitu. Iltaisin haukahtelevat, kun kuuluu lähipihoista auton ovien pamahduksia tai muita ääniä, tai sitten haukkuvat ikkunasta näkyville koirille tai jollekkin pelottavalle pikkulapselle. "Riittää-komentoa" ja palkkaamistahan siihen alussa käytettiin ja yritetään vieläkin, mutta se ei oikein tehoa. Pitänee keksiä jotain muuta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti