sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Possunlahtuuta

Ilahdutettiin poikia lauantaina ja tuotiin kauppareissulta pari röhkivää possua. Olipa taas mahtava ilo niistä! Ihana röhkinä kuului VÄHÄN aikaa ja noin vartti, tai vajaakin, niin jopas oli possut rikki. Kärsät ja korvat irrotettu, sekä sisuskalut vedetty ulos...ei kestä näillä näköjään mikään. Vinkkejä otetaan vastaan. Mikä kestää, paitsi rautakisko?

Kunilla on nyt huomioliivi ja voi että, se on hyvä! Nyt näkyy jätkä pimeelläkin, myös tässä meidän pihassa. Semmoinen keltainen vilahtelee menemään pimeyden keskellä. Eihän sitä muuten tuolla erota, kun se on niin musta. Sitä paitsi se on tosi huvittavan näköinen, kuin joku napapaita pinkeellä tolla hiukkasen paksuhkolla jäppisellä. Vilma oli tikahtua nauruun, kun näki sen...Onnistuisinpa ottamaan valokuvan siitä, mutta mitä yritin, niin ainahan se on liikkeessä ja kuvista tuli ihan tärähtäneitä. En tiedä, onko vika mussa vai kamerassa, mutta en ikinä saa onnistuneita kuvia.

2 kommenttia:

  1. IKEA:n pehmolelut kestää meillä hämmästyttävän hyvin ja oon kuullu monen muunkin niitä kehuvan, joten uskallan suositella kokeiltaviksi - halpojakin ku ovat. :) Meillä on esim. pari IKEA:n rottaa ja lammas, joista kaks on kestäneet useamman vuoden niin papillonin ku saksanpaimenkoiranki käsittelyssä! Tosin kumpikaan koirista ei ole/ollut luonteeltaan mitään innokkaita tuhoajia, joten sekin varmasti vaikuttaa. Kongehan (erityisesti niitä mustia versioita) kehutaan monesti, vaan tiiä sitten kestävätkö kaikilla. Tutun lappari on ainakin yhen mustan version saanu tuhottua...

    VastaaPoista
  2. Pitääpäs katsoa, saako niitä tilattua netistä, kun eihän täällä periferiassa mitään Ikeoita ole. Tosin Kuopioon on tulossa jollain aikataululla, vissiin. Olis aika lähellä. Yhden kamun koiralla on Ikeasta ostettu tyttöystävä, jota jyystää innolla (monesko versio lie menossa...)

    Pari kongevaimitäneonkaan juttua meillä on, pallo ja luun mallinen. Ne on suht ehjiä, mutta liian helppoja siihen tarkoitukseen, mihin on tehty.

    VastaaPoista