torstai 25. elokuuta 2011

Patteri

Tänään yksi täti kaupan pihassa tiiraili erittäin kiinnostuneena Kunia ja tuli sitten sanomaan, että on pakko kysyä, että onko tuo Patterdalenterrieri.... Monesti toisteli vielä, että on niiiiiiin patterin näköinen, että.

Kyllä se varmaan osittain voi olla, ainakin nettisurffailun jälkeen niin tuumin. Ihan Kunin näköisiä koiria ja luonnekkin täsmää. Enää en ihmettele, miksi kuoppia kaivetaan pihaan apinan raivolla. Patterit ovat kettuja ja mäyriä maan alla metsästäviä koiria. Voivat päiväkausia painella maan alla saaliin perässä. http://www.kotinet.com/mikael.mikkola/jade.html. Tuossa on linkki yhteen blogiin. Siinä on kuva, joka voisi olla Kunista otettu... katsokaapas.

Kunin mahavaivoja on nyt yritetty hoitaa herkkämahaisen pennun nappuloilla. Ehkä se on vähän muutamassa päivässä rauhoittunut. Tänään on tullut neljät kakat (pahimmillaan 7-9 kakat/vrk). Koostumuskin on välillä jo tanakampaa. Tänään on taas ollut sisäsiisti päivä. Ei niitä kokonaisia ole vielä kovin montaa ollut. Kasat ovat ilmestyneeet yön aikana, joten päivät sentään menee ok. Ja minkäs sille voi, jos masu on kipeenä ja kakka löysällä. Olisi tietysti hyvä syöttää nyt vaan yhtä ruoka-ainetta, mutta ulkonahan Kun pääsee sitten syömään nurtsia, keppejä, puolimätiä raparperinvarsia, sieniä, marjoja yms. herkkuja. Toivotaan, että masu rauhoittuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti