torstai 4. elokuuta 2011

Lenkillä kahden koiran kanssa

Onpas surkee kuva...noooo

Aikamoista välillä talutella kahta piskiä. Toinen päättää, että en viitti lähteä ja tätä tapahtuu vuorotellen. Kun pelkää jotakin matkalla ja pistää jarrut päälle...sitten kannetaan. Toinen hyökkää pusikkoon ja toinen perässä ja taluttaja parka sitten vielä perässä. Jäädään syömään marjoja kymmeneksi minuutiksi. Kymmenen metrin päässä onkin uusi marjapuska...Ruvetaan riehumaan keskenään kesken lenkin. Tai sitten mielenkiintoiset hajut on kummankin mielestä ihan vastakkaisissa suunnissa. Siinäpä esimerkkejä viimeaikaisista ulkoiluista.

Joskun taas sujuu unelmahyvin! Kumpikin ottaa kontaktia. Kun varsinkin saattaa katsoa silmiin oma-aloitteisesti ja istua keskelle tietä kehujen ja namin toivosta. Nätisti kulkevat kyljet vastakkain. Ja hassua kyllä vieraan koiran ohitukset sujuu kahden koiran kanssa paljon paremmin. Mikähän siinäkin lie?

Tänään olivat koirulit jääneet hulluna haukkumaan ja vinkumaan mun perään, kun lähdin duuniin. Sitten oli pantu huushollia sekaisin. Vilman kertoi, että oli HIRMUINEN sotku. Meikkipussia ratsattu, vaatteita levitelty ja joku karkkilaatikko revitty. Ainakin yksi kynä oli pureskeltavana, kuten kahtena edellisenäkin päivänä. Mistä ne niitäkin aina löytää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti