torstai 19. toukokuuta 2011

Ostoksilla

Pakko oli päästä shoppailemaan koirakamaa. Mentiin uusittuun Mustiin ja Mirriin ja oltiin ihan että, häh. Onhan sieltä ostettu kissanhiekkaa, mutta ei ollenkaan oltu katseltu muita kamoja. Kylläpä koirille tosiaan on tarjolla sitä tavaraa jos jonkinlaista. Pantoja, valjaita, takkeja, leluja, sänkyjä, ruokaa miljoonaa sorttia. Jopa rodunmukaisia raksuja näytti olevan. Ei vaan ollut mitään Seropiraksuja tarjolla! Loppujen lopuksi mukaan lähti vain 50kpl puruluita ja jotain namipaloja. Onpahan päästy alkuun jo.

Koiranpito näyttää nykyään olevan melko haastavaa puuhaa. Pitäisi päättää miten koiruutta ruokkii ja millaisella ruokavaliolla. Millainen panta pitää olla? Missä se nukkuu? Pitääkö olla oma sänky? Millainen ruokakuppi? Niitäkin oli esim. malleja, joihin ei korvat mene uimaan samalla, kun se pitkäkorvapiski syö. Ei kai Ron semmoista kaukaloa tartte kuitenkaan. Pitäiskö se ilmoittaa johonkin koirakouluun? Täytyy yrittää pitää vissiin se ns. maalaisjärki (mun tapauksessa kaupunkilaisjärki) päässä...

1 kommentti:

  1. a) Koira nukkuu joka tapauksessa todennäköisesti kaikkialla muualla, paitsi omassa sängyssään. Sohvalla luultavasti. Tai jos emäntä on vietävissä, sängyssä =)

    b) kuppi kun kuppi, sisältö on pääasia. lattialtakin voi vaikka syödä. tai jätskiastiasta. tai taikinakupista. tai kissankupista.

    c) jos haluaa olla hyvä emäntä, ja on ahkera...tai jos minä olisin, kokeilisin barffi-, eli raakaruokintaa. kun en ole, luotan laadukkaaseen valmisruokaan. suosittelen lämpimästi Tintin lemmikkiä siinä teidän kadun varrella. kallein ei aina ole parasta. voi myös ollakin.

    d)koirakouluun...hmm. ei täällä juuri sellaisia ole...tai monet kurssit alkaa syksyllä vasta. kunnon peruskoulutus himassa aluksi. tuire kaimion kirjoja voi suositella.

    VastaaPoista