keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ron esittäytyy


Hola! Olen Ron. Vissiin puoli vuotta vanha, tai jotain sinne päin. Synnyin Espanjassa jossain ja kerran harhailin parkkipaikalla, mistä minut sitten otettiin talteen. Asun perheessä ja odotan omaa vakituista kotia.

Heipä hei, Ron. Tässä Susanna ja Jyrki ja meidän perhe. Näimme kuvasi netissä ja rakastuttiin sinuun hetipaikalla. Päätimme, että jos suinkin saamme sinut meille, olet hyvin tervetullut ilostuttamaan elämäämme! Toivottavasti tykkäisit Suomesta. Täällä on tosiaan erilainen ilmasto, kuin Espanjassa, mutta olemme jo katselleet sinulle toppatakkia talven varalle, että tarkenet edes pissalle lähteä. Mutta jos ehdit tänne hyvissä ajoin kesällä, niin saat ehkä nauttia lämmöstä ja auringosta. Suomessa kun tahtoo tuo ilmasto olla aika vaihtelevaa laatua...

Näytän ihan espanjanvinttikoiralta, eli galgolta, mutta jostain syystä mulla on älylyhyet jalat. Vaan eipä haittaa, sillä olen kuitenkin symppis kaveri.

Meidän mielestä näytät niin ihanalta! Korvat varsinkin ovat aivan ihanat ja turkkisi on kauniisti kuvioitu. Surusilmiisi toivomme saavamme ilonpilkahduksia. Meillä on sinulle valmiiksi pari kissakaveria. Toivottavasti tykkäät kissoista. Ainakin meille kerrottiin niin. Toivomme, että saat meihin vauhtia ja viet meitä pitkille lenkeille.

Ron on meille varattu http://espanjankatukoirat.com kautta. Hän on saanut sirun, hänet on rokotettu ja verikokein testattu tiettyjen tautien varalta. Evira valvoo ulkomailta tuotujen eläinten asioita ja ko. yhditys on rekisteröity Eviran TRACES-järjestelmään.

Harkinnan jälkeen täytimme kotiselvityslomakkeen netissä ja jo samana päivänä Lea laittoi sähköpostiin mailia, että soittelee seuraavana päivänä. Odotin tuli hännän alla puhelua ja sovittiin, että Ron olisi meille varmaan sopiva koira ja asiat alkaa etenemään. Ron on vielä niin nuori, että kastrointia ei ole vielä tehty, joten se ja lennon ajankohta ovat vielä avoimet. Joka päivä odotamme puhelua siitä, milloin saadan lähteä Ronpoikaa vastaan Hki-Vantaan lentokentälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti