lauantai 9. toukokuuta 2015

Pelottaa isäntäväkeä ja koiraaTässä taannoin uutisoinkin Zapen pelottavasta keittiöepisodista ainakin facebookissa. Kertausta vielä blogiinkin...

Käytettiin koirat rankassa vesisateessa ulkona. Ensin lähti mustat pojat ja sitten ruskea parivaljakko. Ruskuaisten käyttöaikana (n. alle 10min) oli Zape avannut uunin luukun, syönyt pari broilerin koipea ja kiskonut hellasta irti neljä nappulaa. Tuloksena sitten kolme levyä oli päällä.  Nyt on meillä barrikadit hellan edessä, kun lähdetään jonnekkin. Vaikka en kyllä usko, että tyhjä uuni sinänsä kiinnostaa herraa. 

Toinen jännä juttu oli se, kun tänään koirapuistoon tuli parivaljakko koiria, ketkä olivat kenties aiheuttamassa Zapen törmäystä puuhun osaltaan tässä vähän aikaa sitten. Zape meni ihan "puihin". Se ei suostunut liikkumaan yhtään mihinkään Jyrkin jalkojen vierestä. Se seurasi kuin hai laivaa, eikä jättänyt hetkeksikkään mahdollisuutta olla melkein kiinni jaloissa. Kai se muisti jotenkin sen tilanteen ja oli peloissaan tai hämillään tai jotain. Koirien omistaja kyseli, miten Zape voi tapauksen jälkeen, kun näki,miten paha tilanne oli ja miten huonosti se voi sen jälkeen. Soitinhan minä eläinlääkärillekkin ja sain vastauksen, että seurataan vaan, jos syö ja tekee tarpeensa normaalisti. Ja sen se teki. Kyllähän se oli viikon verran ainakin aika noiveana ja yski ja köhi, kun vähänkään innostui. Aika tärskyn sai silloin kyllä! Tämä tämän päiväinen tilanne poikkesi huomattavasti sen normaalista puistokäyttäytymisestä. Sehän rymistelee yleensä ihan kinginä pitkin ja poikin. 

Mutta toisaalta on mukava huomata, että se turvautuu meihin (Jyrkiin) tarvittaessa ja luottaa, että kun tuota seuraan, niin ei pahaa tapahdu!

Rajasaaressakin on vierailtu tämän tästä ja tutustuttu Seela Sellaan. Hän näköjään on siellä joka kerta kun mennään sinne. Hänellä on ihana Nasu-koira, joka on löytynyt aikoinaan Kreikasta roskiksesta, joten rescuesakkia hänkin. Camy on käynyt uimassa meressä, joten uimakausikin on avattu!

Meillä on pihan koira-aitausprojekti tässä vaiheessa joten varmaan siitä sitten kirjoittelen, kunhan saadaan muuta aikaiseksi, kuin agilityradalta näyttävä keppiviidakko (tämän hetkinen tilanne). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti