keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Toukokuuta 2013


Miten ihanaa, kun taas pystyy olemaan pihalla koissujen kanssa tuntitolkulla! Muuten meneekin hienosti,  mutta Ron räyhää edelleen kaikki ohi kulkevat koirakot. Ihmiset saa mennä ja mopotkin jo rauhassa ohi. Eilen mietinkin, että pitäis pyytää kaupungilta joku kyltti, että "ei koiria tällä puolella tietä!... Noo, ei vaan, meissähän se vika piilee, kun ei saada sitä ruotuun. 


Camyn kanssa käytiin tänään ostamassa tuolta läheiseltä eläinlääkäriasemalta punkkilääkkeet. Ostin Expottia neidille ja Ronille ja kokeiluun Kunille Symppis-merkkisen myrkyttömän punkkipannan. Syystä, että Kun on aina vähän pahoinvoivaksi tullut niistä ihoon laitettavista lääkkeistä. 


Punnasin neidin siellä eläinlääkärissä ja puntari näytti 22,8kg. Siinä samassa se vaan jumittaa, vaikka näyttäis, että painoa on tullut, mutta liekö sitten lihaksia saanut? 


Neiti sai taas ihailua ja rapsutuksia ohikulkijoilta. Samalla sain tehdä rescuemyönteistä työtä! Niin oli pari naista myyty ja kehuivat tyttöä kauniiksi ja niin ihmeen lempeäksi. Sitähän se onkin ja tietysti oli onnessaan, kun sai huomiota ja hellyyttä.  


Kunputti pumputti on tänään aivastellut. Toivottavasti ei tuu mikään kevätflunssa nyt sille!


Sunnuntaina on Camyllä ekat viehetreenit. Jännityksellä odotan, mimmoiset ovat. Laitan sitten kyllä kuvia ja päivitystä, miten meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti