tiistai 21. toukokuuta 2013

Mätsäri


Hellurei! Meillä on neljäs sija elämämme ensimmäisestä match showsta... vieläkin olen ihan kummissani.


Lähdettiin ihan huvikseen kaverimme Marin ja hänen koiransa Estrellan kanssa kokeilemaan juttua. Hetihän saatiin kommenttia siitä, että pitäis olla ohut näyttelypanta ja hihna, mutta mistäs me oltais semmoisia tiedetty. Camy oli niin nätti, että olin pakahtua ja tietysti omistajan silmällä se oli myös kaunein kaikista ;) Estrella pärjäsi myös pokaalin arvoisesti sinisissä ja tuli toiselle sijalle. 


Mätsärin idea on, että ensin kilpaillaan parin kanssa, joista toinen saa punaisen nauhan (parempi) ja toinen sinisen. Sitten punaiset ja siniset kilpailee omassa porukassa neljästä palkintosijasta. Camyn pari oli pikkuinen brasilian terrieri. Se pahaksi onnekseen murisi tuomarille, kun se tutki sitä, joten siitä varmaan rokotettiin sitä ja Camy sai punaisen nauhan. Kuusi koiraa oli punaisissa (joten ei siis kovin paljon) ja kaksi käteltiin ulos ja niin vaan meidän neiti sai pokaalin, vinkulelun (jonka Ron heti kotona tuhosi), ja dental stixejä. Voittaja oli tosi nätti suomen pystykorva. 

Hmm... vois vaikka mennä toisenkin kerran. Sen verran hiveli kyllä mieltä oman typyn menestys. Kauhulla ajattelen, miten olis käynyt, kun oltais viety Ron ja Kun vielä mukaan... Tuomariparka olis saanut etsiä sormiaan varmaan kentältä, kun noin vaan tulis koskemaan ja hillua ei sais, eikä mitään kivaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti