lauantai 22. joulukuuta 2012

Yhteenvetoa

Lueskelin tuossa edellisvuoden kirjoituksia ja tämänkin vuoden. Kauheaa, miten epäloogisesti sitä tulee kirjoitettua ja jätettyä vastaamattomia kysymyksiä ilmaan.

Ensinnäkin tuosta barffauksesta. Kaikki meidän koirat syö himona nykyään kaiken niille tarjotun ruuan. Ja se on nimenomaan barffia. Vasta ostettiin iso pakastin täyteen ruokaa niille ja lasku oli 300€. Mielenkiinnolla seuraan, kuinka kauan se riittää. Arvaukseni on, että noin kuukauden. Ei sen puoleen, että vaihtaisin ruokavaliota, vaikka todennäköinen havainto onkin se, että se on aikas kallis muoto ruokkia koirat. 100 € per nuppi/ kk. Lisäksi kuivattuja poronluita ja muita nameja....hmmm...kalliita lapsosia...

Tyypit ovat ihan kauheasti aikuistuneet. Enää ei tuhota kotia, eikä sen tavaroita, kuin ihan satunnaisesti. Pihalla osataan käyttäytyä enimmäkseen hyvin. Joskus pitää karjua "OHI"-käskyjä, kun näkee, että Ronilla keittää yli joku mopo tai mikä vaan ohikulkija.

Camy sen sijaan on alkanut kuoriutua kuningatarnahoistaan ja on villiintynyt riehumaan ja häsläämään ihan tosissaan. Saa varoa, kun se sohii niillä pitkillä tassuillaan ja hyppii vasten ihan yllättäin. Ja se on oppinut jopa leikkimään leluilla, mitä se ei tosiaankaan osannut alussa yhtään. Jotenkin jännä, miten se on tosiaan kuoriutunut kuorestaan ulos tuommoiseksi hömppätypyskäksi joka höpsöttelee ja sohii tassuillaan ja saa hepulikohtauksia. Ensin ihmettelin, että miten voi olla tuommoinen koira, joka vaan istuu pää pystyssä ja hiippailee vieressä.....Camy on avautumassa...mitä lie siitä tulee vielä ? Huomioon ottaen, että mun havaintojen mukaan noin vuosi menee siinä sopeutumisessa....

Mutta mun näkemyksen mukaan eletään ihan seesteistä aikaa meidän perheessä. Koirat tietää, että meidän elämä on säännöllisen epäsäännöllistä. Siihen on tyytyminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti