sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulukuussa lunta suussa


Hänen Kuninkaallinen korkeutensa Kuningatar Camy esiintyy tässä uudessa timanttipannassaan.


Piipahdettiin Jyväskylässä ja tavattiin tuttuja Espanjasta. Vivi ja Camy puistoreissulla.


Tässä kuvassa peräti neljä kpl Espanjanpoikia: Ron, Kun, Hupsu ja Simba.

 Asustettiin äidin luona kerrostalokolmiossa. Neljä koiraa siellä tsippaili aikaslailla sulassa sovussa. Kun vähän vierasti yöllä talon ääniä ja vuhki silloin tällöin. Toisena yönä oli jo tottunut kerrostaloasuja. Toisekseen käytävässä kävely oli outoa ja korkeat paikat pelotti. Parvekkeellakin piti hiippailla ihan matalana. 


Olen jo pitkään tuskaillu sillä, että mikään matto ei kestä lattialla paikalallaan, vaan on aina kurtussa ja rullalla ja vaikka mitä. Ja jo nyt on kumma jos matto ei ala pysyä lattiassa!! Tänään ostettiin kaupan jäykin matto ja pari liukuestettä alle. Pehmeä se on kaupanpäälle, eli koirat tykkää makoilla sen päällä. Mutta sen verran hintava oli, että auta armias jos siihen on huomenna syöty jo reikä.... 

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun tämä Camy on niin söppänä ja kaunis! Tuo pantakin on ihan tajuttoman ihana ja nyt alkoi oikein hävettämään, kun omalla tyttökoiralla ei ole vielä timanttipantaa... Ehkäpä sitten joululahjaksi ;)

    VastaaPoista
  2. No, Maiu...noi pannathan on ihan hömppähommaa ja niihin vaan tulee haksahdettua. Emmä meidän pojille ole sen alun jälkeen ostanut mitään hienoja pantoja, koska valjaissa kuitenkin kuljetaan. Tekee vaan mieli hemmotella tuota pitkäkaulaa (siis oikeesti itteäni). Hmmm. ja pakko tunnustaa, että ostin toisenkin pannan, semmoisen valkoisen, missä on timanttiset luut! Mutta tosin halpahallista, eikä maksaneet kun alle 6 ekee kpl.

    VastaaPoista