maanantai 12. maaliskuuta 2012

Keväistä idioottienergiaa?


Liekö ruokavalio antanut lisäpoweria, vai mikä se nyt taas riivaa jätkiä? Hirveetä touhotusta ja huonoa käytöstä on ilmassa. Eilen Jyrki oli ihan kypsänä, kun ulkona räkyttivät taas kaikki ohikulkijat ja naapurit. Kun myös pyrki taas aidan läpi toisten tontille, eikä usko niin mitään. Ron sentään tulee käskystä luo ja sisälle, mutta Kunia saa jahdata ja sille saa keksiä jos mitä temppuja, että tottelee.


Kunilla jää vielä päälle se haukkuminen. Eli jos se on haukkunut siellä, se jatkaa sitä haukahtelua myös sisällä. Tosi ärsyttävää!Viikon päästä on treffit taas Hannan kanssa ja rupean pitämään päiväkirjaa tuosta ulkona oleilusta. 

 

Kävin tänään yksinäni lenkillä poikien kanssa ja hyvin meni! Sen jälkeen oltiin pihalla hyvä tovi, kun tuota lumityötä vaan pukkaa näköjään. Hauskaa oli, eikä räkytystä kuulunut tällä kertaa. Pehmeä lumi on niiiiiin kivaa kummankin mielestä. Kun varsinkin syöksyilee lumihankeen ja tykkää riekkua lumitöissä mukana. Eli hyvin vaihtelevia ovat päivät! Ruoka ei kelvannut aamulla ollenkaan. Oli ensimmäistä kertaa tarjolla isompia lihaklönttejä. Piti laittaa roskiin...ja kyllä ne haisi munkin mielestä ihan kauheelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti