torstai 12. tammikuuta 2012

Talvinen mökkireissu

 Mökkeily on takana ja kivaa oli! Pojilla on niin hauskaa koko ajan, että olisi tehnyt mieli jäädä vaikka asumaan koko mökille ( jos siellä olis sähköt, juokseva vesi, vesivessa yms.). Lunta oli ehkä n. 30cm ja siinäpä riitti haastetta lyhytjalkaisille lemmikeillemme! Kunilla varsinkin oli työtä juosta upottavassa lumessa. Ron sen sijaan loikki kuin joku bambi ja ihan onnessaan.


 Menopäivänä oli pakkasta -11 ja Ronilla oli kylmä monta tuntia. Takki oli päällä, mutta se keräsi sisäänsä lunta, joten ei ollut kovin hyvä kuitenkaan. Saatiin sentään yöksi tarpeeksi lämmintä ja nukuttiin kaikki neljä 120cm leveässä sängyssä.


 Jäällä oli huisin hauskaa! Ron varsinkin nautti niin täysillä vapaana painelusta, että melkein itketti katsoa sen riemua. Kunille tarttui jääpaakkuja jalkoihin ja mahan alle ja niitä se välillä rassaili pois.


Kauas on pitkä matka. Mökki sijaitsee Keuruulla, joten oli siinä ajalemista. Mennessä meni 5½ tuntia. Takaisin tultiin vähän vauhdikkaammin, mutta pysähdyttiin kumminkin moikkaamaan Mimmua ja Vaaria Jyväskylään. Kun on vähän levoton aina autossa. Paluumatka meni vähän rauhallisemmin, onneksi.

Katsokaapa video vähän väsähtäneestä koirasta....Tätä siitä seuraa, kun painellaan täysillä koko päivä!

Kun on vähän väsynyt
http://www.youtube.com/watch?v=V-gwcXaM_kc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti