keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Uudet valjaat ja uusia makuja


Tämmöiset valjaat näin yhdessä kuvassa, missä oli Belgiaan adoptoituja galgoja. Siitä pitäen olen metsästänyt moisia ja jo kerkesin ehdottaa ompelijataiteilija kummitytylleni, että tekisi semmoiset, mutta eipä tarviikkaan! 

Käytiin tänään hakemassa vähän purtavaa koirille Marikalta, kun jäi viimeksi vähän vajaaksi meidän ostokset. Marika puuhaa uutta liikettä Joensuuhun, minkä avajaiset on perjantaina. Sohvin valinta on liikkeen nimi. Päästiin siis vähän ennakkoon tutustumaan liikkeeseen siinä samalla. Huomasin nuo valjaat melkein heti ja sattuipa koirat olemaan takakontissa, joten ei kun sovittamaan.... Camy ja Kun saivat siis tämmöiset. Voipi olla, että Ronillekkin vielä pitää ne ostaa. Niin helpot pukea päälle, upeat heijastimet ja varmasti mukavat päällä!

Kaupassa näytti olevan vaikka mitä kivaa...Odotellen liikkeen kunnon avautumista!


Lisäksi tarttui mukaan uutta ruokaa: Hevosta ja lammasta. Heti tänään saivat koirulit maistiaisia. Kun söi ihmeen hitaasti maistellen, Camy kävi nuolemassa kaikkien kupit ja Ron jäi ruuan jälkeen hankaamaan itseänsä keittiön mattoon. Mutta ehkä syynä olikin meidän ruuanjämä, joka sekoitettiin lihoihin. Nimittäin Thaimaalaista kasvissekoitusta. Siinä oli sieniä ja niitä sienenpalasia sen turkista löytyi sitten. 

1 kommentti:

  1. valjaat näyttää mukavilta, minkä merkkiset valjaat ja mistä niitä voi ostaa?

    VastaaPoista