lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kun ja viehe


Melkein viikko sitten sunnuntaina käytiin sitten kokeilemassa Kunin kanssa viehettä Ylämyllyn hiekkamontuilla. Ihan mahtava rata ja mahtava helle! Monta koiraa oli perunut sään takia touhun, joten meitä oli vaan paikalla neljä koiraa. Kun lähti kuin salama pikkuisilla jaloillaan vieheen perään, mutta hyytyi sitten ylämäessä. En ihmettele ollenkaan, koska sen verran upottavaa se hiekka oli siellä. Jyrki lähti kirittämään ja ajoihan se vielä hetken, mutta alkoi sitten odotella Jyrkiä.... Toinen on niin suloinen!  Varjopaikkaa piti etsiä välillä.


Ystäväni koira Estrella sen sijaan meni kuin vanha tekijä vieheen perässä! Ihan mahtava ajo oli kyllä. Eli harrastus hänelle, mutta ei edelleenkään meidän koirille. En tiedä, uskaltaisinko Ronilla kokeilla? Arvelen sen takia, koska sillä on ne rokokoo- jalat... Mutta toisaalta...juokseehan se hulluna tässä omassa pihassa ja koirapuistossa...

Ja sitäpaitsi! Ron pyydysti tänään räksän lennosta! Hullunahan noi kaikki on niitä jahtailleet tässä ja mä olen jankuttanut niille, että turhaa puuhaa. Vaan ylläri pylläri. Onneksi tappoi sen saman tien, ettei tullut mitään ongelmaa sen puoleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti