sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ron kertoo


Romppu tässä vaan terve! Mäpäs selätin yhen kinkun verkon ja oon voimissani aina vaan. Mami on lomalla ja kyllä me Kunin kanssa sille hommia keksitään. Nyt se perhana vaan kekkas ruveta muka kouluttamaan kaikkia kävelyjuttuja ja uloskin päästään omalle pihalle vasta sen jälkeen kun nätisti istutaan paikalla ja Mami menee ensin. Ärsyttävää, kun pitäis olla nopeempaa touhua! Mä kyllä uskon, mutta toi veikka ei oikein meinaa. Ovi vaan menee kiinni nenän eestä koko ajan, kun se ei malta odotella.

Se kävelyhomma on kyllä aika kivaa, koska siitä saa paljon namia. Me keksittiin Kunin kanssa, että niitähän saa, vaikka noi ei tajua edes pyytää tekemään sitä "toiselle puolelle- juttua" ja kävellään pyytämättä siinä vieressä. Helppo homma! Mami sanoi, että kyllä se Hannatätikin olis iloinen meidän edistyksestä.

Yhdestä jutusta noi komentelijat ei tykkää: Me meinaan ollaan alettu kauheasti räkyttämään ohikulkijoille. Mutt se on niin ihanaa! Pakko on haukkua naapurit, toisten koirien taluttajat, mopot ja ihan kaikki. Niin läheltä meidän omaa pihaa ne menee. Oon kuullu, että Hannalla on taas käyttöä....

Ens viikolla mennään kuulemma mökille. No, niin. Siellä on tietysti kylmä ja pimeetä, mutta katsotaan sanoi koiruli!

2 kommenttia:

  1. Nää jutut kuulostaa niin tutulle, meiltä löytyy samasta paikasta otettu podengo kotoa. Ruuat täytyy aina muistaa laittaa niin että neiti ei niihin pääse käsiksi - jos takin taskuun unohtuu naksu on se saatava sieltä keinolla millä hyvänsä. (reikä taskuun, kun ei helpomman kautta voi )
    lenkillä olis pakko päästä kaikkien koirien luo !

    Voi näitä :)

    VastaaPoista
  2. No, sas muuta...voi näitä Kauhean Ihania!!!

    VastaaPoista