lauantai 25. kesäkuuta 2011

Edistystä ja menetyksiä

Tänään vietiin Wanda-kissa Idan luo, kun ei se suostunut tulemaan Larin sängyn- tai sohvan alta mihinkään. Vili sen sijaan rohkaistui jopa sen verran, että viime yönä sängyssämme nukkui kissa ja koira! No, Wantulla on tuttu kamu Idan luona, mutta pieni asunto. Luvattiin mennä tekemään parvekkeelle verkkoviritys lisätilan tekemiseksi.

Käytiin taas koirapuistossa. Siellä oli eilen vastaantulleet Alaskan malamuuttitytöt, 7kk vanhat jättiläiset. Niiden nimet ovat Anouk ja Inari. Ihania typyjä! Toisella silmät olivat eriparia...toinen sininen ja toinen ruskea! Ihan mahdoton meno alkoi heti. Näytti järkyttävältä, kun Ronparan niska oli jättikoiran hampaiden välissä ja muutenkin kurmuutus oli aikamoista. Kummasti vaan poika piti puolensa, vaikka kierikin välillä kampattuna maassa ja kahden jättikoiran hampaat kaulassa ja muualla. Siis ihan leikillään ne puuhailivat, mutta meidän tottumattomien silmiin, näytti aika hurjalta. Ron oli rohkea ja kun typyt väsähtivät, niin kävi hakemassa uudelleen leikkiin. Kyllä oli kieli niin pitkällä leikin jälkeen, ettei ikinä!

Vaikka eilen valitin kävelystä, niin tänään on kuin ihmeen kautta ollut ihan erilainen päivä. Se on kävellyt lähes mallikelpoisesti koko ajan. Ilmeisesti se alkaa jotain hoksata näistä narulenkeistäkin. Muuten, siellä koirapuistossa sai olla ylpeä, sillä Ron tulee kuin salama kutsuttuna luokse! Ajattelin, että mitähän seuraa kun ne malamuutit lähti, niin menihän se perään, mutta tuli kutsuttuna heti luokse ja lähti meidän kanssa eri suuntaan. Hyvä poika!!!! Namia päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti