keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Etukäteisajattelua

Härreguud! Mä aloin oikeasti itkeä, kun sain sähköpostitse tietää, että poika saapuu 16.6.2011. Se on niin sopiva päivä, kun tässä on oikeasti kaikenlaista sitä ennen. Jyrki mm. on kolme viikonloppua kiinni kertausharjoituksissa ja mäkin olen töissä melkein koko ajan. Tosin pojan rippijuhlat on 19. pvä. Jo mietittiin, että mitenkäs ne sujuu uuden perheenjäsenen kanssa. Meillä on varattu yksi huvila tässä lähistöllä, mutta nyt mietitään, että olisko parempi viettää koko juhlahumut siellä. vai mennä vasta illalla grillailemaan ja saunomaan ja uimaan? Juhliin on tulossa aika pieni porukka, mutta vähän huolestuttaa kuitenkin, että miten tämä vastatullut poika tuumaa juhlaväen määrästä. Onhan sillä justiinsa tähän meidän perheeseen tutustuminen ihan kesken. Jospa se menisi jotenkin ok. Jos näyttää siltä, niin kyllä me jotain keksitään....

Ja siitä olen kaikkein onnellisin, että pääsen vastaan Ronia! Mulla loppuu just yövuoro ja Jyrki ottaa vapaata, niin päästään hakemaan poika kotiin.

Olen katsastellut nettiä ja valkannut jo desing-pannan (tai kaksi) ....mutta kylläpä koirille onkin tarvikkeita jos mitä. Liekö niitä kaikkia tarvitsee?

3 kommenttia:

  1. 8) Onnellista loppuodotusta!

    Koirille on nykyään IHAN kaikkea maan ja taivaan välillä...ja ei, niitä kaikkia ei tosiaan tarvitse...kunnon panta ja hihna (+HEIJASTINLIIVI pimeälle ajalle on ehdoton!), ruokakuppi, vesikuppi ja harja. Siinäpä ne pakolliset. Ai niin, ja ruokaa on hyvä olla. Sitäkin on tsiljoonaa laatua....mutta teillä onneksi on hyvä elukkakauppa vieressä.

    Ai niin, meillä olisi joutavana koirankuljetus"koppa" autoon, jos tarttette?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elina, vois olla kopalle käyttöä. Saattaa olla, että Ron mahtuis kyllä Vilin koppaankin. Kunhan saan vähän tarkempaa tietoa sen koosta. Millainen pannan pitää olla? Niitäkin kun tuntuu olevan vaikka minkälaisia...onko puolikuristava ok, vai jotkut valjaat kenties?

    VastaaPoista
  3. Meillä puolikuristava ja hyväksi havaittu. Makunsa kullakin....meillähän pantaa käytetään ylipäänsä erittäin vähän. Valjaat myös vois olla hyvät. Ehkä kannattaa vähän alkuun katella, minkä oloinen koissu, ennen kuin ihan hirveästi satsaa (jos vaikkas alkuun tarttee vaikkapa vedonestovaljaita tm, kun opettelee hihnassa kulkemista).
    Niin, ja kynsileikkurit...se on varmaan pop =D

    Ja kunhan näkee, minkä oloinen tosiaan on, niin voi miettiä, että onko valmis vieraslaumaa kohtaamaan...jos yhtään arkailee uudessa paikassa, kannattaa varmaan odottaa sen kanssa. Mutta jos on heti, kuin kotonaan, mikäs siinä :)

    VastaaPoista